Afgelopen weekend had ik zo’n zin om weer een keer pulled pork te maken.
Dus had ik de BBQ uit de tuin gehaald en vlak bij de achterdeur gezet, met een parasol erboven om alle sneeuw tegen te houden!
Ik had bij de slager een stuk varkensvlees gehaald en heerlijk gemarineerd met een dry-rub.
Het recept daarvoor had ik van http://bbq-helden.nl/pulled-pork-barbecue, een aanrader!
Voor erbij lekkere Kaiserbroodjes afgebakken en een koolsalade gemaakt.
Ik had nog rode kool over dus daar had ik de salade van gemaakt, die wordt blijkbaar heel mooi roze als je hem aanmaakt met yoghurt en mayonaise. Heel mooi!
En natuurlijk de BBQ-saus niet te vergeten! Een recept van Rudolph van 24Kitchen.
Makkelijker en lekkerder kan het niet!
Als toetje nog iets Amerikaans, namelijk een pindakaastaart! Deze keer niet in een rondje gemaakt maar in een vierkante cakevorm. Heerlijke cake met kaneel en bananen, daartussen en op pindakaas-botercrème en om het af te maken nog lekker zelfgemaakte caramel!